Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Yotam Ottolenghi - Smak

Flaga Polska 10 listopada 2021, środa
Autor: Yotam Ottolenghi
Wydawnictwo: Filo
Inne

Postaw na warzywa!
Po "Obfitości" i "Całej obfitości" przyszła pora na "Smak" i odkrycie trzech kluczowych czynników (proces, połączenie, produkt), które sprawiają, że dania z warzyw są tak niesamowicie pyszne.
Autorzy – Yotam Ottolenghi i Ixta Belfrage –nie tylko podpowiadają, co gotować, ale też wyjaśniają, jak wykorzystać potencjał tkwiący w zwykłych warzywach, by stworzyć z nich niezwykłe posiłki i pogłębić ich smak.
"Smak" to nowatorskie podejście do przyrządzania warzyw, na które czekali fani Ottolenghiego i miłośnicy wegetariańskiej kuchni na całym świecie.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.