Od dnia premiery przez prawie rok na liście bestsellerów New York Timesa. Ponad 100 przepisów na ulubione dania twórców bloga Thug Kitchen – bezkompromisowych w kwestii zdrowia i języka.
Ostrzeżenie: zawiera więcej niż śladowe ilości wyrazów powszechnie uważanych za obraźliwe.
To zaproszenie dla wszystkich, którzy chcą się wznieść na wyżyny swoich kuchennych umiejętności. Czyli dla tych, którym zamiast jadalnego dania zawsze wychodzi jakaś smutna spierdolina. Oraz dla tych, którzy w książkach kucharskich nie szukają powiewu poezji i wzniosłej duchowości, tylko chcieliby wreszcie, k***a, zjeść coś dobrego!
Jesteś kuchennym przegrywem? No bez jaj, dasz radę. I faktycznie będzie bez jaj, mięsa, mleka, czyli krótko mówiąc, jest to wegańska książka kucharska. I nie, ketchup to nie jest warzywo! Zbierz dupę w troki i do garów!