Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Sylwia Zając - Domowo zdrowo. Zdrowe jedzenie nie musi być ani trudne, ani nudne. Może być proste i smaczne!

Flaga Polska 15 stycznia 2025, środa
Autor: Sylwia Zając
Wydawnictwo: Pascal
Inne

Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne?



Ważne są przede wszystkim produkty – świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa.



Korzystając z przepisów Sylwii Zając, możesz gotować prosto, szybko i pysznie!



Delikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami… i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów!



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.