Gdyby na świecie miała istnieć tylko jedna książka kucharska, byłaby nią właśnie ta!
Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym "foodie" – ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu?
Jeśli odpowiedziałeś "tak" na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś – "Upiecz to!" gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych. Te dania praktycznie robią się same!
Czas przygotowania: Zaledwie kilkanaście minut, resztę pracy wykona za ciebie piekarnik!
Przybory kuchenne: Naczynie żaroodporne, deska do krojenia, nóż.
Składniki: Do wyboru, do koloru – książka zawiera ponad 70 przepisów oraz pomysłowe tabele z propozycjami łączenia składników, dzięki którym wyczarujesz istne niebo w gębie. W gruncie rzeczy wystarczą te produkty, które masz pod ręką!
Przygotowanie: Proste, pyszne, bezstresowe!
Uwagi:
Przepisy są porażkoodporne – po prostu nie da się ich zepsuć!
Nie nastawiaj się na godziny spędzone w kuchni, jedzenie robi się samo.
Procesowi przygotowania sprosta największy kuchenny amator...
... a efekt końcowy zachwyci nawet kucharza z gwiazdką Michelin!
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.