Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła - Kuchnia polska dla początkujących. Kulinarny niezbędnik

Flaga Polska 12 sierpnia 2020, środa
Autor: Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła
Wydawnictwo: Publicat
Inne

Niezbędnik dla osób, które rozpoczynają przygodę kulinarną.

Dzięki tej książce każdy nowicjusz bardzo szybko poczuje się pewnie w kuchni. Znikną wszelkie obawy, a gotowanie stanie się przyjemnością.

Przydatne informacje, praktyczne rady, ciekawe pomysły, sekrety kulinarne, podstawowe przepisy, a ponadto:
informacje o produktach i ich wartości odżywczej,
zasady racjonalnego żywienia,
zdrowe i atrakcyjne menu dla rodziny,
techniki przyrządzania i sposoby podawania potraw,
skomplikowane czynności zaprezentowane etapami, krok po kroku.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.