Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.
Wersja mobilna [przełącz]

Rebecca Katz - Kuchnia długowiecznych

Flaga Polska 14 marca 2018, środa
Autor: Rebecca Katz
Wydawnictwo: Wydawnictwo M
Inne

Rebecca Katz opiera się na najnowszych badaniach naukowych, aby wyjaśnić, w jaki sposób produkty, takie jak szparagi, bazylia, kawa, ciemna czekolada, kapusta, oliwa z oliwek, słodkie ziemniaki i dziki łosoś mogą wspierać naszą odporność, obniżać poziom cholesterolu, poprawić pamięć, wzmacniać serce oraz zmniejszyć szanse na rozwój cukrzycy czy innych chorób. Ten praktyczny, wypełniony smakiem przewodnik przedstawia najbardziej efektywne i smaczne sposoby na zdrowie:
jak wykorzystać jedzenie, by poprawić działanie każdego układu w organizmie,
jak ułożyć swoje menu, by rozwiązać konkretne problemy zdrowotne,
jak szybko i sprawnie przygotowywać rodzinne posiłki, by były one bogate w produkty, które zapewniają długie i zdrowe życie.