Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Paweł Loroch - Air Fryer dla smakoszy. 100 nowych autorskich przepisów z wiatropieca

Flaga Polska 30 lipca 2025, środa
Autor: Paweł Loroch
Wydawnictwo: Harde
Inne

100 przepisów, 500 stron! Air Fryer dla smakoszy to biblia dla tych, którzy pragną, by ich dania zmieniły się w ucztę zmysłów. 

Paweł Loroch oddaje w ręce czytelników książkę kucharską jedyną w swoim rodzaju - bo także do czytania i oglądania, wzbogaconą o pakiet historyjek pełnych kulinarnych wspomnień i wielkich marzeń. Przede wszystkim jednak to opowieść o smakoszostwie, jako sposobie postrzegania świata: odważnym, zmysłowym i pozbawionym wstydu.

Serce książki stanowi sto przemyślanych przepisów Pawła Lorocha na dania, które własnoręcznie sfotografował, a następnie wyczarował z nich niezwykłe obrazy z pomocą swojego ulubionego narzędzia. Dzięki temu mógł zwizualizować wszystkie migawki, które narodziły się w jego głowie podczas pisania.

Dowiecie się, jak przyrządzić na śniadanie oszałamiające dubajskie naleśniki, na obiad wykwintne cordon bleu, a wieczorem zgrzeszyć z czadyjskim gulaszem orzechowym.

Nie bójcie się próbować i eksperymentować. Pamiętajcie: prawdziwy smakosz przede wszystkim czerpie radość z życia!



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.