Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Natalia Krupska - Vege słodkie na co dzień i na święta

Flaga Polska 16 października 2019, środa
Autor: Natalia Krupska
Wydawnictwo: Pascal
Inne

Wegańskie wypieki – to proste!
Jak upiec ulubione ciasto w zdrowszej i lżejszej wersji, bez glutenu i laktozy?
Czym zastąpić cukier, masło czy śmietanę?
Jak wykorzystać warzywa, strączki i inne roślinne składniki?
Przed Natalią Krupską wegańska kuchnia nie ma żadnych tajemnic. Dzięki niej pokonała zaburzenia odżywiania, a w swojej książce udowadnia, że roślinna dieta nie musi ograniczać. Wręcz przeciwnie – jest pyszna, zdrowa i pełna różnorodnych smaków, które zachwycą każdego miłośnika słodkości!
Znajdziesz tu przepisy na:
pożywne śniadania i szybkie desery,
tradycyjne ciasta w nowej, lżejszej wersji,
proste w przygotowaniu, zdrowe odpowiedniki popularnych batoników,
lody, pralinki, ciasta bez pieczenia i wiele więcej!
To książka pełna nowych inspiracji i zaskakujących połączeń smaków, która zachęca do eksperymentów w kuchni. Przygotuj słodkości, które zachwycą Twoich znajomych, a przy świątecznym stole zjednoczą całą rodzinę!
Nie tylko dla wegan!
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.