Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.
Wersja mobilna [przełącz]

Mike and The Mechanics - Out Of The Blue

Flaga Polska 5 kwietnia 2019, piątek
Arysta: Mike And The Mechanics
Wytwórnia: Warner Music

Lista utworów:
CD 1
1. One Way
2. Out Of The Blue
3. What Would You Do
4. The Living Years
5. Beggar On A Beach Of Gold
6. Get Up
7. Another Cup Of Coffee
8. All I Need Is A Miracle
9. Silent Running
10. Over My Shoulder
11. Word Of Mouth
CD 2
1. Don't Know What Came Over Me (Acoustic)
2. The Best Is Yet To Come (Acoustic)
3. The Living Years (Acoustic)
4. Beggar On A Beach Of Gold (Acoustic)
5. Another Cup Of Coffee (Acoustic)
6. Over My Shoulder (Acoustic)