Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Mateusz Antoniak - Kuchnia w stylu wolnym. Książka zwycięzcy programu MasterChef

Flaga Polska 13 grudnia 2017, środa
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Burda Publishing Polska
Inne

Czy wiesz, że aby zrobić masło orzechowe, wcale nie musisz mieć orzechów? Nie wierzysz? Zajrzyj do środka! A gdy już zajrzysz. Och, trudno będzie Ci się oderwać od tych wszystkich przysmaków. Bo to i Nutella z cieciorki, i Tiramisu truskawkowe, i Zwycięskie kacze udko, i Krewetki na Fali, i Dyniowe tornado, i Ratatouile. Same smakowitości i pyszności, aż ślinka leci, a człowiekowi chce się czytać dalej, i dalej. No, chyba że jednak odłoży książkę na bok, by. udać się do kuchni w celu przygotowania którejś z "przeczytanych" potraw. Ale w tym momencie. staje przed gigantycznym problemem - co wybrać? I to by się chciało, i tamto, i. jeszcze. Jedno kusi słodyczą, drugie - kolorytem, trzecie - egzotyką.
Cóż, wszystkiego na raz nie zrobisz, a na pierwszy rzut proponuję. Nie, nie ma tak lekko, musisz samodzielnie wybrać, od czego zaczniesz swą nową kulinarną przygodę. Powodzenia i smacznego!