Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Marczewska Adriana - Masło

Adriana Marczewska - Masło
Flaga Polska 6 grudnia 2023, środa
Autor: Adriana Marczewska
Wydawnictwo: Pascal
Inne

Bez masła nie ma dobrej kuchni.



Masło to źródło przyjemności, smak wspomnień z dzieciństwa i tajny składnik udanych potraw. Sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Nie bez powodu przez wielu jest uważane za jedno z najgenialniejszych kulinarnych odkryć.



Adriana Marczewska, szefowa kuchni i autorka popularnego profilu @adriana_marczewska



na Instagramie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami z tym produktem w roli głównej.



Znajdziesz tu pomysły na małe co nieco, zupy, obiady, sosy, śniadania, przepyszne kromki i rewelacyjne desery. Maślane gofry gryczane czy młode pory z masłem romesco? Rosolnik ogórkowy czy kimchi kapuśniak? Tarta galette ze śliwkami z cynamonem i kwaśną śmietaną



czy karpatka z jagodami i kremem z palonego masła?



Sprawdź, jak wyczarować maślane cuda, i przygotuj jedzenie, które uszczęśliwia.



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.