Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Małgorzata Kalemba-Drożdż - Różane przepisy. Płatki, listki i owoce w kuchni i domowym spa

Flaga Polska 24 maja 2017, środa
Autor: Małgorzata Kalemba-Drożdż
Wydawnictwo: Pascal
Inne

Autorka "Jadalnych kwiatów" i "Pysznych chwastów" powraca z nowymi inspiracjami. Tym razem postanowiła przyrządzić różę. Czy królowa kwiatów może być nie tylko smacznym dodatkiem kulinarnym, ale i ekskluzywnym surowcem kosmetycznym? Oczywiście, że tak!

"Różane przepisy" to pomysły na wykwintne dania i naturalne kosmetyki do samodzielnego przygotowania w domowym zaciszu. Poznaj smak różanego chleba, trufli w kwiatowym pudrze czy sałatki z ciecierzycy z marynowanymi owocami z dzikiej róży. Zakochaj się w różanym balsamie do ust i luksusowym musie do ciała. Niech ogarnie cię słodka różana rozkosz!