Książka kucharska z 140 niskowęglowodanowymi, wysokotłuszczowymi przepisami opracowanymi, aby dostosować dietę ketogeniczną do indywidualnych potrzeb każdego człowieka.
Leanne Vogel w najnowszej książce uczy jak przygotować smaczne potrawy z produktów, które mamy w kuchni, wprowadzać nowe składniki i pokazuje, jak sprawić, by dieta keto działała w sposób prosty i łatwy!
W książce znajdziesz m. in. :
informacje, jak wprowadzić organizm w stan ketozy oraz jak wybrać potrawy poprawiające samopoczucie,
porady, jak wykorzystać łatwo dostępne produkty i przygotować pyszne dania,
urozmaicone i niebanalne przepisy na śniadania, obiady, kolacje, słodkie i pikantne przekąski, napoje i dodatki do potraw,
dodatkowe szczegóły o wartościach odżywczych przygotowywanych posiłków oraz substytuty dla osób z ograniczeniami żywieniowymi, takich jak wegetarianie i alergicy pokarmowi.
W tej książce kucharskiej znajdziesz dziesiątki pysznych sposobów na polepszenie swojej codziennej diety. Zadbaj o swoje ciało, a ono ci się odwdzięczy.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.