Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło - Depresja. Jedzenie, które leczy

Flaga Polska 22 sierpnia 2018, środa
Autor: Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Wydawnictwo: Wydawnictwo Zwierciadło
Inne

Jak wspomóc ciało i umysł, aby jak najdłużej cieszyć się zdrowiemi szczęściem?
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1, 5 mln osób.
Jakw naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina i Maciej Szaciłło, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce "Depresja. Jedzenie, które leczy" znajdziesz m. in. :
80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii
książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych