Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.
Wersja mobilna [przełącz]

Hank Williams - I'm Gonna Sing: The Mother's Best Gospel Radio Recordings

Flaga Polska 11 marca 2022, piątek
Arysta: Hank Williams
Wytwórnia: Warner Music

Wydawnictwo zawiera 40 najwspanialszych gospelowych utworów legendarnego muzyka country, zarejestrowanych w radiu Mother's Best. W zestawie znalazły się takie klasyki, jak "I Saw The Light", "Farther Along", "I'll Have A New Life" czy "When The Saints Go Marching in".
Lista utworów:
CD 1:
1. I Am Bound For The Promised Land
2. I'll Fly Away
3. Thirty Pieces Of Silver
4. The Old Country Church
5. Jesus Died For Me
6. Thy Burdens Are Greater Than Mine
7. Searching For A Soldier's Grave
8. Something Got A Hold Of Me Hank & Audrey Williams & The Drifting Cowboys
9. When God Dips His Love In My Heart
10. Lord Build Me A Cabin
11. Drifting Too Far From The Shore
12. That Beautiful Home
13. I'm Gonna Sing
14. Lonely Tombs (oh Those Tombs)
15. How Can You Refuse Him
16. Where He Leads Me
17. At The Cross
18. The Blind Child's Prayer
19. I Saw The Light
20. Farther Along
CD 2:
1. Gathering Flowers For The Master's Bouquet
2. I'll Have A New Life
3. Precious Lord Take My Hand
4. I Heard My Mother Praying For Me Hank & Audrey Williams & The Drifting Cowboys
5. Steal Away/the Funeral
6. From Jerusalem To Jericho
7. I've Got My One-way Ticket To The Sky
8. I Dreamed That The Great Judgement Morning
9. Softly And Tenderly
10. Where The Soul Of Man Never Dies
11. When The Fire Comes Down From Heaven
12. I Dreamed About Mama Last Night
13. The Prodigal Son
14. Jesus Remembered Me Hank & Audrey Williams & The Drifting Cowboys
15. Dust On The Bible
16. Dear Brother
17. The Pale Horse And His Rider
18. I Heard My Savior Calling Me
19. Wait For The Light To Shine
20. When The Saints Go Marching In