Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.
Wersja mobilna [przełącz]

Gonemage - Handheld Demise

Flaga Europa 30 września 2022, piątek
Arysta: Gonemage

Lista utworów:
01. Disdainful Stroke
02. Father Time's Grandfather Clock
03. Weaponless Scream, Laughter Unseen
04. Stairwell Of Gore And The Faceless Apparition
05. The Suffering And Endurance
06. Slowly I Watch The Shockwave
07. The Smelting Madman
08. Stranded In The Menace Of Water
09. The Equation To Levitation And The Chase Of The Blood Feast
10. Hallways Endlessly Resetting, Corpse Slide Wetting
11. Dahan-Dahang Nagpapababa
12. Chase Of The Daemon Glow
13. From Walls To Woods

Tagi: Experimental black metal