Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Gault&Millau. Polska. Żółty przewodnik 2017

Flaga Polska 28 listopada 2016, poniedziałek
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Gault&Millau
Podróże

Francuski prestiż, polski smak. Jedyny międzynarodowy, obiektywny przewodnik po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce. Ponad 600 adresów dla miłośników dobrego smaku.

"Żółty przewodnik Gault&Millau" powstał ponad 50 lat temu we Francji. Dyktuje trendy kulinarne w 12 krajach świata. Rygorystyczne kryteria, anonimowi inspektorzy, tysiące degustacji. Najlepsze restauracje wyróżniane są kucharskimi czapkami Q. Ich liczba wskazuje na rangę restauracji i poziom serwowanych dań.

Przewodnikowi przyświeca hasło: "Dla nas luksusem jest jakość, a nie cena!"