Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Ether Coven - The Relationship Between The Hammer And The Nail

Flaga Europa 5 sierpnia 2022, piątek
Arysta: Ether Coven

Lista utworów:
01. Psalm Of Cancer
02. Afraid & Suffering
03. God Hates Flags
04. Of Might & Failure
05. The Warmth Of Your Bathwater
06. Temple Of Wu
07. Consequences Of Self (Let The Nails Carve Our Names In Rust)

Tagi: Sludge metal