Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.
Wersja mobilna [przełącz]

Domowa spiżarnia. Zdrowie na talerzu

Flaga Polska 16 września 2019, poniedziałek
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: SBM Renata Gmitrzak
Inne

Domowe przetwory to doskonały, praktyczny sposób na urozmaicenie codziennej diety. Dzięki nim w środku zimy możemy cieszyć się smakiem słonecznych owoców i pełnych wartości odżywczych warzyw. Własnoręcznie przygotowywane przetwory są wolne od sztucznych dodatków i stanowią nieocenione źródło witamin.
Książka zawiera cenne porady i opisy różnorodnych sposobów przygotowywania przetworów, a także ciekawe receptury, zarówno tradycyjne, jak i nowatorskie, wyróżniające się zaskakującymi smakami i połączeniami składników.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.