Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

David Gaboriaud - Coś francuskiego. Z miłością z pasją ze smakiem

David Gaboriaud - Coś Francuskiego. Z Miłością Z Pasją Ze Smakiem
Flaga Polska 25 października 2017, środa
Autor: David Gaboriaud
Wydawnictwo: Wydawnictwo Pascal
Inne

Jak to się robi po francusku? Z miłością, z pasją i ze smakiem.

Powolne degustowanie, niespieszne rozmowy, spędzanie czasu z bliskimi – z tej książki dowiesz się, jak jedzenie łączy ludzi.

David Gabouriaud, pół-Francuz, pół-Polak, pokazuje to, co w kuchni francuskiej najlepsze – dzieli się przepisami na swoje ulubione dania z dzieciństwa i zdradza tajniki kunsztu francuskich kucharzy. Skosztuj wyśmienitych serów, słodkich tart, delikatnych pasztetów i wielu innych klasycznych pozycji jednej z najlepszych kuchni świata.

Daj się uwieść rozkoszom podniebienia i przeżyj niejedno kulinarne uniesienie.

Bo po francusku gotowanie to namiętność życia.