Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Christiane Schafer, Sandra Strehle - Glutenfree. Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co

Flaga Polska 7 czerwca 2017, środa
Autor: Christiane Schafer, Sandra Strehle
Wydawnictwo: Esteri
Inne

Twój brzuch mówi glutenowi: Nie! Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę bezpiecznych składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!