Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Charly Deslandes - Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty... Le Cordon Bleu

Flaga Polska 4 listopada 2024, poniedziałek
Autor: Charly Deslandes
Wydawnictwo: Jedność
Inne

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. 

W książce znajdziesz:




  • tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;

  • cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;

  • dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;

  • 320 pięknych zdjęć.



Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.