Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Charlie Daigneault - Imprezownik kulinarny

Flaga Polska 18 listopada 2015, środa
Autor: Charlie Daigneault
Wydawnictwo: Burda Publishing Polska
Inne

"Imprezownik kulinarny" powstał jako odpowiedź na pytania, które często zadawano autorowi: Co zrobić z jagnięciną? Czy znasz jakiś dobry przepisy na ryby? Charlie ratuj, bo dziś wpada teściowa!

"Biesiadujcie, spotykajcie się, zwolnijcie na chwilę tempo. Oderwijcie się od telefonów i tabletów, by cieszyć się rozmową i smakiem. Bawcie się gotowaniem, bo to świetny pomysł na spędzanie czasu i rozrywka.
Gwarantuję - będzie pysznie i przyjemnie!"
Charlie Daigneault

Książka zawiera:

przepisy łączące międzynarodową i polską tradycję kulinarną
powszechnie dostępne składniki
nieskomplikowane, ale smaczne potrawy, które może przygotować każdy