Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Caroline Trieu - Kuchnia tajska. Najlepsze przepisy

Flaga Polska 12 marca 2025, środa
Autor: Caroline Trieu
Wydawnictwo: RM
Inne

Jedna z najsmaczniejszych kuchni świata teraz w twoim domu!



Kuchnia tajska jest wysoko ceniona na świecie – i słusznie. Ma wiele twarzy, ale niezmiennie wyróżnia ją równowaga smaków, którym towarzyszy prawdziwa eksplozja przypraw i aromatów.



Odkryj klasykę kuchni tajskiej – sajgonki, szaszłyki z kurczaka w sosie satay, sałatkę z zielonej papai, tom kha kai, sałatkę z chrupiącego ryżu, zielone i czerwone curry, kurczaka smażonego z orzechami nerkowca, pad thai, ryż z kokosem i mango… Znajdziesz tu treściwe i łatwe do przygotowania przepisy, opis podstawowych składników i stosowanych przyborów kuchennych oraz zdjęcia pokazujące przygotowanie potraw krok po kroku.



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.