Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Anna Powierza - Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

Flaga Polska 30 października 2019, środa
Autor: Anna Powierza
Wydawnictwo: Pascal
Inne

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
Czego unikać w diecie?
Co z zajadaniem stresu?
Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?
Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?
Emocje – jak sobie z nimi radzić?
Jakie codzienne nawyki należy zmienić?
Jak jeść i nie tyć?
Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!