Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.

Angelika Szymańska - Odporność. Zdrowie zaczyna się na talerzu

Flaga Polska 10 września 2025, środa
Autor: Angelika Szymańska
Wydawnictwo: Harde
Inne

Angelika Szymańska to lekarka, entuzjastka medycyny i zdrowego stylu życia, na co dzień prowadzi profil na Instagramie (@gini.gina), który obserwuje ponad 200 tys. osób. 

Książka to bogate źródło wiedzy i praktycznych przepisów na temat dbania o odporność. Zawarte tu treści zostały oparte na badaniach naukowych i źródłach medycznych, dzięki czemu:




  • znajdziesz tu skuteczne i co najważniejsze bezpieczne sposoby na wzmocnienie odporności, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym,

  • dowiesz się najważniejszych informacji o funkcjonowaniu ludzkiego układu odpornościowego i wpływie konkretnych produktów na naszą odporność,

  • odkryjesz 37 przepisów na śniadania, obiady, kolacje, a także shoty i kiszonki, których składniki wspaniale wspierają odporność. 



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.