Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.
Wersja mobilna [przełącz]

Agata Wilkowska - Bez jaj. Roślinna cukiernia

Flaga Polska 27 lutego 2019, środa
Autor: Agata Wilkowska
Wydawnictwo: Publicat
Inne

#bezjajtej – Książka nie tylko dla wegan!
"Czy można połączyć pyszne słodkości, punkowe zacięcie i etyczny styl życia? Okazuje się, że jak najbardziej, a Agata i jej ekipa są w tym mistrzami. Warto w to wejść!"
Orestes "Everyday Hero" Kowalski
"Agata przenosi stolicę weganizmu z Berlina do naszych domów. Nie musisz nigdzie jechać – przepisy i zdjęcia z tej książki sprawią, że poczujesz się jak w kawiarni na Kreuzbergu. " Weronika Potepa, V-mag
"Roślinne pieczenie wcale nie jest trudne czy elitarne. Chcę Cię namówić nie tylko do pieczenia według moich przepisów, zawartych w tej książce, ale również do tworzenia własnych kombinacji smakowych. Traktuj tę książkę jak notatnik. Nie bój się jej ubrudzić. Niech leży w kuchni na stole i żyje własnym życiem. Cukiernictwo jest trochę magią, ale gwarantuję Ci, że szybko opanujesz jej tajniki i zaskoczysz nie tylko siebie, ale i swoich bliskich. Twórz smakołyki razem z przyjaciółmi, wspólnie wyjadając kremy i resztki ciast. " Autorka
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.