Informujemy, że serwis ten wykorzystuje pliki Cookie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.
Wersja mobilna [przełącz]

A Perfect Circle - Stone And Echo [Live]

Flaga Stany Zjednoczone 26 listopada 2019, wtorek
Arysta: A Perfect Circle

Lista utworów:
01. Annihilation [Crucifix cover]
02. Imagine [John Lennon cover]
03. Weak And Powerless
04. The Hollow
05. Rose
06. Blue
07. What´S Going On [Marvin Gaye cover]
08. People Are People [Depeche Mode cover]
09. The Outsider
10. Peace, Love, And Understanding [Brinsley Schwarz cover]
11. When The Levee Breaks [Kansas Joe McCoy & Memphis Minnie cover]
12. The Noose
13. 3 Libras
14. The Package
15. Gimmie Gimmie Gimmie [Black Flag cover]
16. Orestes
17. Passive
18. Counting Bodies Like Sheep To The Rhythm Of The War Drums
19. Fiddle And The Drum [Joni Mitchell cover]
20. By And Down

Tagi: Alternative metal